Executive Chef

Από τη γέννηση του Ζάαταρ και μέχρι σήμερα ο executive Chef Πρασατζής Χρυσόστομος συνεχίζει να δημιουργεί και να μας προσφέρει αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Με εικοσαετή εμπειρία στον εστιατορικο χώρο και έχοντας στο portfolio του γνωστά και βραβευμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Αθήνα- Σαντορίνη- Θεσσαλονίκη, έχει δημιουργήσει ένα μενού στο οποίο παντρέυει την παράδοση με την δημιουργια!

Ο σεφ και η καταρτισμένη ομάδα του χρησιμοποιούν Premium προιόντα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία ως επίσημος Ερευνητής και Πρεσβευτής της Ελληνικής γαστρονομίας για το 2020 , πιστοποιημενος απο τον θεσμό του Greek Taste beyond borders, εγγυάται τόσο για τη γεύση τους όσο και την ποιότητά τους.

Έχει επιτελέσει διευθυντής σπουδών του Τμήματος μαγειρικής μεγάλης ιδιωτικής σχολής ενώ ταυτόχρονα απο το 2014 είναι Chef- Σύμβουλος επαγγελματικής αγοράς μιας εκ των μεγαλυτερων εταιριών τροφίμου στη χώρα μας, της Οπτιμα ΑΕ.

Βραβευεται επι σειρά ετών στους Chef της χρονιάς, καθώς επίσης και τα εστιατόρια που αναλαμβάνει , και φετος για πρώτη χρονιά βραβευτηκε και η εταιρία του, CP Dining Consuluting στις ειδικές κατηγορίες

Time and place

Tuesday – Sunday: 13:00 – 00:00
Chimaras 7, 14671, Nea Erythraia